hetes jég

hetes jég

SVÉDASZTAL

Ajtó-ablak nyitva, fiókok bezárva, szék-asztal foglalt, a sámlik még szabadok, és szabad út

2018. augusztus 11. - mackó manó

Mostanság újabb posztok már nemigen lesznek, a régiek is a múltba vesztek, a jelen még és már épp oly messze van, mint a holnap, vagy mint holnap után a kedd vagy a szerda, nem ismerek rá a péntekre, se a keddre, vasárnapnak se híre se hamva, épp, mint a szombatnak, mindennap egy jól fejlett csütörtök. 

Az óvodai hazafias nevelés igénye feltette az i-re a pontot. 

Aztán tett fel az i-kre  pontokat a Népszínház utca, a Teleki tér, az aluljáró a Blahán, a virtuális üveges, az arab helyére befurakodott magyar nemzeti gyros-os, a boltos, az autós, a villanyszerelő, a hentes, a nemzet krémje, a nemzet zsírjának omegája, a valutaszakértő Lajos, a nyugdíjkifli csücskös SeGabiga, a megmentők mind, a megmentettek torkon akadt, vastag, rágós, szálkás szelete, az ásító kátyúk az úton, az elgázosító buszok, az egy év alatt négy évet késő vonatok, az egészségügy magánellátói, a rendszer sajátlábon megállói és rád taposói, és minden ami orbáni és nemzetinek és magyarnak hazudott, nincs itt más csak a múlt meg a régmúlt ócska giccsei, a tanulság pincékbe zárva, A holtában is óriás Esterházy immár idegen, Spiro avítt, gondolom egy Faludy már a migráncsok migráncsa a koszos kezekben. No, jól kezdődött ez a század is, micsoda uraink lettek, és még mivé lehetnek!? és akkor még ott a hazugságállandó, mint együttható, az aljanép alja indulata, no, az ár jó magasba emelte a szart.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7sjeg.blog.hu/api/trackback/id/tr814175195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2018.08.11. 18:21:59

felkerült az i-re a pont?

nem tartom valószínűnek. van még nekik játszótér azt gondolom.

jaegtoer 2018.08.17. 17:26:55

@guma:

Számomra ennyi i és ennyi pont több, mint sok.
süti beállítások módosítása