hetes jég

hetes jég

ERZSÉBET az utalvány

Tudtad????????!!!!!!

2016. december 09. - dr. jenőke (jenőke)

A jelenleg (ma még) hatályos törvény (Szja tv) szerint az Erzsébet-utalvány: a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására felhasználható utalvány.

A 2017. január 1-je előtt a magánszemélynek juttatott Erzsébet-utalvány 2016. december 31-ét követően a 2016. december 31-én hatályos - az előzőleg - meghatározott termék- és szolgáltatáskörben váltható be. Béren kívüli juttatásnak minősül.

A közcélú juttatások körében adómentes az a tevékenység ellenértékének nem minősülő juttatás, amelyet a magánszemély az Erzsébet-programról szóló törvény szabályai szerint az Erzsébet-program forrásaiból kap.

Van még kérdés?

A bejegyzés trackback címe:

https://7sjeg.blog.hu/api/trackback/id/tr4812023981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása